goktugbgln Kızlar bebeğim 3 ay 21 günlük. Yaklaşık 1 haftadır ciddi bi iştahsızlığı var. Mamayı mı beğenmiyor diye düşündük değiştirdik sma aldık ama onu da içmiyor. Sadece mama ile besleniyor. Aynı durumda olan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
aayyyssee goktugbgln dördüncü ay atağında mama,meme reddi olabiliyor,sürekli teklif edin hiç yemezse uyurken yedirmeye çalışın,geçici bir dönem bi iki haftaya geçer insaAllah
beybitolat goktugbgln 50 günlük olduğundan beri aynıyız bizde şuan 4 ay 20 günlük. 2 buçul aydır sadece uykuda mamasını yedirebiliyorum. Benimkide sadece mama ile besleniyo. Artık perişan oldum gerçekten uykuya dalmadıkçada asla yediremiyorum o kadar zor bi durum ki allah yardımcın olsun
beybitolat goktugbgln valla ben sabahkara kadar başında oturup ağladığımı çok biliyorum ama artık o kadar takmıyorum napim naprsam yapim olmuyo bende saldım
aayyyssee goktugbgln her bebekte değişir benim kızınki bir ay sürmüştü neredeyse bazı bebeklerde iki hafta da sürebilir üçte
goktugbgln beybitolat mamayı mı sevmedi acaba diye düşünüyorum ben. siz hangi mamayı kullanıyorsunuz?
beybitolat goktugbgln sma optipro kullanıyoduk asla içmemeye başlamıştı sonra bebelac golda geçtik oda daha şekerli diye heralde onu içiyo ama dediğim gibi asla uyanıkken değil sadece uyuduğu zaman