senalp18 Bulut_8 bende oğluma kullanmıştım sonra internetten yan etkilerine baktım öksürük yapabilir yazıyordu bidaha da kullanmadım onu serum fizyolojiği dolaba koydum soğuk soğuk hava verdim
hndathn Bulut_8 evet bu tıp ilaçların böyle bir ozellıgı var. İlk 3 gün öksürük pık yapıyor daha sonra giderek azalıyor bitiyor
3kedili2bebekli Bulut_8 normal o ilaçların esas amaci oksurup balgam atmasını sağlamak balgamı bitince öksürükte bitecek inşallah
DNZTNR Bulut_8 doktorum ventolinin kalp çarpıntısı yapabileceğini söylemişti bende dikkat ettim yapıyor hatta oğluma kucağımda hava verirken bende haliyle yutuyordum benim bile carpintim oldu o yüzden ventolin bıraktım ben onun yerine cortair SF bide rontokol kullaniyorum
Dygosmn1 Serumu dolaba koyun soğuk soğuk hava makinesiyle bı siringalik 5 ml falan verin öksürük krizlerine soğuk buhar birebir iyi geliyor geçmiş olsun birde mustelanin vikisi var ayağının altına surun
Bayanyanakkkkkk Bulut_8 ventolini kullanmayın bence ventolin nöbete sebep olabiliyormus bizde öyle oldu yani onu kullandıktan sonra nöbet geçirdi.
Karanirem Bayanyanakkkkkk nöbete sebep olmuyo ama nabız yükseltiyo akıllı saati koluna takarak verebilirsiniz
minnakkofte Bulut_8 bir de verdikten sonra mutlaka yüzünü yikayin ağzını çalkalatın hatta dişleri fırçalamak daha iyi olur karartıyor dişleri