eluise26 Kizlar bayramda esim tatile gidelim diye tutturdu bebegimiz 2 aylik 3 günlüğüne bungalov tatiline gidecegiz Antalya’ya denize sokmayacagim sizce bir problem olur mu gitmeli miyim
seyma0661 eluise26 bende 2 aylıkken memleketime geldim ne gibi sorun olcak ki mikrop vs kapmasından korkuyorsanız ona göre hijyen sağlarsınız
Ogulluana eluise26 git tabi neden gitmeyeceksin güneşten koru sadece yeterli sana da ona da hava değişikliği olur
Meteninanneesi eluise26 biz 5 aylıkken gitmiştik butik oteldi kahvaltılarda anamı ağlattı ilk gün ikinci gün sırayla inip yedik djfjfkf ama yine de güzel bir anıydı🥰
atlasinannesi2 Ben oğlum 50 günlükken gitmiştim bence en güzel tatil zamanları emip uyuyorlar 😅 ayaklarını denize sokmuştum sadece
yldrm12 eluise26 ben bebeğim 2 haftalıkken şehirler arası ev taşıdım. Genelde uyuduğu için sorun olmayacaktır
seros3535 eluise26 Oğlum 2 aylıktı yurt dışına gitmiştik hem ilk tatil hemde ilk uçak yolculuğu herhangi bir sıkıntı yok bunda tedbir açmalı ilaçlarını vs alın yanınıza ben calpol bide gaz damlasını almıştım
allwrite 9 aylık bebeğimle 13 saat uçup yurt dışında şehir şehir 2 hafta gezdik. Keşke korkmayıp çok daha küçükken gitseydik dedim. Bence çok keyifliydi. Sadece anne sütüyle beslendiği ilk 6 ay çok daha rahat olur hatta. Şimdiden iyi tatiller.🌸
elifkesim eluise26 bizde tam 2. Ayımızda bunglowa tatile gitmiştik çokta keyifli olmuştu hiç zorlanmadık sonrasında daha sık gitmeye başladık. Güneşten korusun 11:00 ila 16:00 da çıkmamaya özen gösterin hiç bişeycik olmaz inşallah ama denize havuza sokmayın bağışıklığı düşük olduğu için enfeksiyon riski çok yüksek.