elamommy canımmmmmm. Sana sarılmayı çok isterdim 🫂 İnanki geçecek. Senin ne kadar zorlandığını hissedebiliyorum. Bu söylediklerin çok ağır duygular ve bunları yaşaman kesinlikle seni kötü bir anne yapmaz. İnan bana, bu hisleri yaşayan o kadar çok anne var ki… Sadece pek çoğu dile getirmiyor. Yeni doğum yapan bir annenin zorlanması çok normal. Bebek doğunca hemen bağ kurulacak, her şey harika olacak diye düşünüyoruz ama çoğu zaman öyle olmuyor. Bu bir süreç. Sen zamanla onun neye ihtiyacı olduğunu öğreneceksin, o da seni tanıyacak. 5 günlük demissin 10 gün olmuş başlığı açalı hadi 15-16 günlük olsun şimdi o daha miniciiik. Tek yardım çağrısı, ulaşma çabası tek bildiği ağlamakk:)) gazı da olur, acıkır da, mideleri sünger gibi sütün çogalsın diye ve senden duygu alabilmek için dünyaya adapte olabilmek için sürekli emecekte.. neler neler.. Hem o şuan senin sıcacık karnından çıktı dünyaya çok yabancı. Onu sadece emzir ve kucakla bu anların tadını çıkar ve bana inan su gibi akıl gidiyor zaman.