ilkimkus Kızlar bugün sezeryan olalı iki gün oldu bir iki damla yeni yeni sütüm geliyor fakat göğüs ucum yok bebeğe tutturamiyorum sizler nasıl başardınız emzirmeyi
hhzl ilkimkus silikon göğüs ucu al biran önce onu kullanın. Benim sorun olmadı ama memeyi hemen aldı ama aşırı yara oldu. Silikon uçlarla rahatladım. Ebebekte var ben ordan almıştım. İnternetten de bulabilirsiniz.
defnesmom3 ilkimkus bende aynı durumdaydım hemşire göğüs ucu önerdi onunla kullandım bir süre sonra zaten göğüs ucu dışa geliyo onu bıraktık bir marka şeyim yoktu eczaneden wee ninkini kullandim
gokcemevaa ilkimkus enjektör yöntemini deneyin anlık olarak meme ucunuz çıkıyor. İnternetten yazıp bulabilirsiniz . Ama önemli olan meme ucu değil sizin doğru tutuşunuzla bebişin kavrayışı
avkatanne 4 aylık olduk silikon uçla devam. bir kaç tane denedim en güzeli lansinoh. beden seçeneği de var küçüğünü aldım göğsüme tam oturdu bebiş daha rahat çekiyor.
duam_liya2024 Bizde kızım 3 aylık oldu göğüs ucum çıkmasına rağmen kızım hala silikon uçla emiyor çıkarınca ağlıyor emmiyor bende ucum çıkmışken silikonu bırakmak istiyorum çünkü heran kaybolacak diye korkuyorum nasıl bıraktırabilirim kızlar
eedd duam_liya2024 6aylik olduk hala biraktiramadim inşallah ucsuz tutar . C şeklinde tutup denedin mi önemli olan uç değil kahverengi kısmı alabilmesi ama olmazsa silikonu dene tabikide emmemesinden iyidir
Kitsu Göğüs ucu çıkarıcı pompa var lansinoh un ondan kullanın. Silikon uca alışırsa bırakmak zor olur. Birde bebeğe büyük tutturun afedersiniz ağzına tıkar gibi kocaman tutsun yara olmasın