maygirl cemile161_ kaç aylik bebeğiniz ki?kizımın bacakları 3.aydan snra tombikleşti şuan 24 aylık yine ince bacakları.Ama bakınca zayif durmuyor boyuna kilosuna gore orantıli.
12betul cemile161_ Benim kızlarım çöp gibiydi abartısız ip ince elini bileğini tutmaya korkardım . Küçük yaşlarında . Şimdi büyük kızım gala ince bacak ve baya uzun bacakları . Üzülmeyin yapısı budur
NariNariKiminYari cemile161_ benim oğlumun bacakları kolları çok ince genel olarak zayıf bir çocuk. Genetikte değil eşim zaten hayvan gibi benimde üst bacaklarım kalın ama oğlum kilo almıyor 🥲
cemile161_ maygirl 1 buçuk yaşında canım bacakalri baya zayıf birde alt baldir kasalri sert oluyor sizinde bolemi
GezginPaNDa cemile161_ kaslı kısımların sert olması normal. Yağlı olsaydı yumuşak olurdu . Benim oğlumun bacakları da kalın. Bende keşke biraz ince olsaydı diyorum . İlerde delikanlı olunca kalın bacak hoş olmaz
maygirl cemile161_ kas var ya orda normaldr…yani asiri sert diyemem ama yumuşaktabdeil cok kas ikan yer orasi normal yani.takilmayin ona.
cemile161_ 12betul canım pki alt baldir kasları sert sizinde bolemi kafama takildi ayakta durunca falan sert oluyor
cemile161_ usenmedimyaptimbirvelet canım senin bebeğimde baldir kısmı sertmi yoksa benmi çok kafaya takiyorum
NariNariKiminYari cemile161_ benim oğlumunda üst bacağına göre sert. Sürekli koştuğu için kas yapıyor normal endişelenme