Kartanesi26_ Merhaba dün yeni pompa aldım kızlar daha hiç kullanmadım phılıps avent kendi pompam tamir oldu ama bunuda aldığımız için iade edemiyoruz ben 4200tl ye aldım isteyen olursa pazarlık edip satmak istiyorum
12betul Kartanesi26_ Tüketici hakları gereği alınan ürün . Kullanılmamış ise 25 gün içinde iade hakkı var . Eğer bozulmuş garantiye gitti ise 25 gün içerisinde iade ücret alma hakkınız da var . Savcı akrabam var bana bunları söyledi yoksa şikayetçi olacağım de . Hemen alırlar 😅
zlyym İade kabul ediyorlar biz daha önce ettik ama para çeki vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bi müşteri hizmetlerini arayın isterseniz
12betul Kartanesi26_ Almaları gereklı kız bilerek yapıyorlar yoksa almak zorundalar . Kavga çıkar kırkma 4200 az para mı
Kartanesi26_ 12betul valla köpek gibiler yaa alırlar inşallah tabiki az para değil içim acıyor öylece kalacak makine zaten var evde 😔
Kartanesi26_ 12betul yaaa umarım alırlar bende de hiç cazgırlık yok yapmaya kalksam da önce eşim bi noluyor dur der 😒