miniktosbagam
Ezoliela Canım benim 1 ay önce memeyi bıraktırmış ve tam 36 ay emziren bir anne olarak,kesinlikle çevrendekileri dinleme.Sen ve bebeğin ne zaman hazır olursanız o zaman bıraktır.
Ben 2 yaşındayken defalarca kez bıraktırma kararı aldım. Ama 2 yaşındayken kesinlikle bebeğim hazır değildi. Konuşması tam değildi. Bende 3 yaşına gelince hazır olacağını düşündüm ve öylede oldu. Bir akşam aniden göğsümü kırmızı pastel boyayla boyadım. Annem bak meme kanadı çok hastayım dedim. Anne hasta olmuş gel sileyim kanı dedi😆 bende yok olmaz dedim. O gün hiç bir tepki vermeden direk ayaklarımda salladım ve uyudu. Tabi gece uyandı ve memesiz asla uykuya dalmayan bir çocuk olduğu için Çook ağladı,kendini parçaladı. Ama burda önemli olan senin tutumun. Eğer verirsen sil baştan geri emer memeyi. Her defasında memeyi gösterdim, kanadı dedim ve kesinlikle tatmak dahi istemedi. Yanlız önemli bir tüyo vereceğim. Bıraktırmadan önce onu oyalayabilecek oyuncak alın bir kaç tane. Ben öyle yaptım her krize girdiginde verdim eline. 10 gün olmasına rağmen bile arada sorup çok ağladı benimkisi. Ama çok şükür artık memenin adı bile geçmiyor ve alıştı. Gece uyanmaları bitti.Benimkisi unuttuysa sizinkide unutur inşallah 😍