oylesinebiri__ Bebeğime hiç ekmek vermiyorum ama görüyorum insanlar çorbaya doğrayıp veriyor bebeklerine 8 ay 30 günlük bebeğim
bendenbirtanedahayok oylesinebiri__ 10.5 aylık yulaf, çorba püre dışında bişey vermiyorum akşam yemeklerinde tuzsuz ayırıyorum bizim dyediğimizi çatalla ezip veriyorum ama genelde çorbayla doyuyor
tugces09 oylesinebiri__ 9 ay 10 günlük. Dün annemlerde yemek yerken kardesim sakasina eline verdi kemirdi biraz 😂 ilk oldu normalde hiç vermiyorum
oylesinebiri__ bebekse dimi ekmeğin bi vitamini yok bencede hiç mi ekmek vermediniz bebeğiniz kaç aylık
bebekse oylesinebiri__ 15 aylık. Yemeği soğuyana kadar sabırsızlanıyor oyalansın diye bi iki çimdik veriyorum ☺️çok zorda kalınca o da
oylesinebiri__ tugces09 benim kide oynuyor sadece 😂 parçalıyor hepsini bi ara tüm ekmeği ısırdı ağzına girmedi
[silindi] oylesinebiri__ yani beyaz ekmeğin faydasından çok zararı var onu vermiyorum zaten bizim eve girmiyor o normalde de. Ben ekşi mayalı tam buğday veya çavdar ekmeği alırım kendim de onu yerim ekmekle yenecek bir şey varsa kızıma da ondan veririm
hemshireanne oylesinebiri__ bende vermiyorum. Faydası yok zararı vardır. İnsanlar bebeklerin karnını doyurmak için veriyorlar. Ben sağlıklı beslenmesine özen gösteriyorum. Şimdiye kadar sadece sütle doymuş bebek nedense şimdi ekmeksiz doymuyormuş 😂😂 cahil insanlar işte
uykusuzanne__ oylesinebiri__ evet canım ben yurt dışındayım burda baget 🥖 olarak geçiyor yani beyaz ekmek