zeydefe bsrdru bsrdru kullanmayınca demir eksikliği olur biz doktor takviyesiyle 1 yaşına kadar kullandık
ayisit bsrdru ben de bestiron kullandım 1 yaşına kadar, demir eksikliği yapar anne sütünden/mamadan demiri karşılayamaz vücut. Demir eksikliği ise bir çok hastalığa sebep olur özellikle sizde ve eşinizde de kansızlık varsa kullanın lütfen.
gokcen_ bsrdru Demir eksikliği vücutta önemli bir şey .Demirin eksikliğinde bebekte huysuzluk ,halsizlik ,iştahsızlık hatta gelişim geriliğine sebep olur ,bağışıklık sistemi düşer sık sık hastalanır.Yani 1 yaşına kadar demiri bebişlere vermek gerekir.
zeydefe 1234hevlin hayır kilo başına 1 damla kullandık biz doktor en başta alışması için ilk 3 gün 4 damla sonra da arttırmamızı söylemişti , kilosuna göre 1 damla olacak şekilde 10 kg 10 damla gibi , yine de doktor ya da gittiğiniz sağlık ocağındaki ebe hemşirelere sorabilirsiniz biz bu şekilde kullandık bebeğinizin aç karnına olması gerekiyor sabah emzirmeden ve damla kullanıldıktan sonra 2 saat bişey yememesi gerekiyor
melmer zeydefe benim kızım 4 aylık saat başı emer ayrıca bu ilaç için açlık tokluk sabah akşam farketmez dedi drum kiloya 2 den. Kabızlık endişemden bahsedicence 3 damla ile başla bir haftada kiloya iki damla olcak şekilde çık dedi
zeydefe melmer biz doktor kontrolünde bu şekilde kullandık 4. Ay konusunda bilgim yok biz 5. Aydan sonra başlamıştık