melisahera Kızlar doğum yaptım aranızda nioli yağını kullananlar var mı fıs fıs şeklinde de varmış Trendyol’da damla şeklinde de çamaşırınıza damlatıyormuşuz kötü kokuyor enfeksiyonu engelliyor muş sizler nereden temin ettiniz
Meri-Mel melisahera Ben bir kez kullandım,çok faydasını gördüm gerçekten trend yoldan almıştım bir arkadaşım tavsiye etmişti 🌸
mervey0742 melisahera ben doğumdan hemen sonra değil ama ara ara şimdi kullanıyorum bide gebeligimin son döneminde kullanmıştım iç çamaşırına damlatarak monovile diye bir marka onerilmisti içeriği temiz diye onu almistim.
AyseSena melisahera yanma kaşıntı koku vs ciddi şekilde engelliyor kokusu okaptüs gibi baskın olduğu ve daha uzun süre durduğu için gece yatmadan önce kullanıyorum.
dortcocuklu3 melisahera bende yeni aldım aynı sıkıntıları uzun süredir yaşıyorum. Kargo elime geçsin kullanacağım inşaAllah çok faydasını görürüz
hhzl Orjinalliğine güvendiğin markadan al. İç çamaşırına 1 damla damlat aşırı başarılı mantarı geçiriyor önlüyor.
hhzl Prenses21 ben arımaterapik yaplarda homemade, bade natural yada hülya kayhan alıyorum. Biraz pahalılar ama orjinalliğine güveniyorum
badezerya melisahera trendyoldan alıp kulandim candida mantarina gakalanmistim çok fayda gördüm camasira 2 damla damlatip 1 dakika bekleyip giyebilirsin
simitayranseverim melisahera trendyolda var evvahe doğal sayfası satıyor tüm ürünleri doğal çok güzel ben ordan bir çok şey alıyorum.