balkizimcicekkiz Merhaba arkadaşlar kızım temmuz da 4 yas olacak bu yıl kreşe gidecek fiyat aldim özel kreş aylık 22 bin tl ye denk geliyor mesafesi biraz uzak … evimizin hemen yanında kültür merkezi vardı orayı kreş yapıyorlarmış belediye kreşi olacak oranın fiyatını bilmiyorum ama illaki daha uygundur ve evimin hemen yanı belediye kresine yollayanlar bilgi verebilirler mi fiyat VS. Yaz dönemin de de açık oluyor mu
denizalismom balkizimcicekkiz bütçenize neresi uyuyorsa oraya gönderin 🌸ikisi de aynı eğitimi veriyor . Fiyatı da çok uygun
Kuzularinanasi balkizimcicekkiz bence yakin olan yer daha iyidir her zmn.getir götür durumunu dusunun kısın sogukta yagmurda vs…hem de yasi tutuyorken özele gerek yok diye dusunuyrm.
Brokolilim balkizimcicekkiz 22 bin ile kalmıyor bu sene sonu zam geliyor 28-30 buluyor ☺️ Bütçeniz nereye yetiyorsa oraya verin öğretmen iyi olduktan ☺️ Eğitimin aynı olduğu sanmıyorum yüzme bale müzik yabancı dil bir çok branş dersi oluyor kreşlerin belediye aynı eğitimi veriyor mu ?
endoplazmikretikulumiste balkizimcicekkiz yazın açık öı bilmiyorum meb e bağlı geçiyorsa belediyeler yaz tatillerinde sömestr da filan kapalıdır özellerde böyle bir durum yok sadece bayramlarda kapalı oluyor branş dersleri oluyor yaklaşımlar haliyle daha farklı özellerde ,belediye kreşlerinde ders konuları nasıl bilemem ama sorun yaşanırsa direkt veliye topu atıyorlar mesela altına kaçırdı diyelim tuvalet eğitimi verin düzeltin öyle gönderin mesela şikayet var o durumu düzeltin filan diyorlar ama özelde mevcut durumları kendileri düzeltmeye çalışıyorlar filan imkan varsa özel derim yoksa biraz araştırın bakalım fayda sağlamayacaksa göndermenin de bir anlamı yok boşa hastalık geçiriyorlar
balkizimcicekkiz denizalismom aynı eğitimi veriyorsa belediye kresi daha mantıklı olur evime de çok yakın
denizalismom balkizimcicekkiz aynen. Bende ilk yıl özel kreşe verecem sonra belediye kreşine. Belediye kreşleri bezli ve 3 yaş öncesi kabul etmiyor çünkü . Tabi belediye kreşleri resmi tatillerde kapalı . Ama özel kreşler gündüz bakım evi diye geçenler sürekli açık .
denizalismom Brokolilim kreş ücreti de 5-6 bin civarı . Tabi kamu personeline . Diğer çalışanlara nasıl bilgim yok 🌸
balkizimcicekkiz denizalismom arkadaşımın oğlu başka Bi sempte 7 Bin tl diyordu bu sene en fazla 10 olur herhalde birden çok artmıyor diye biliyorum
forumgurmesi Eğitimi, eğitimci kalitesi, eğitimi kurumunun temizliği düzeni güzelse neden boş yere özeli tercih edeceksiniz tabiki orayı tercih edin hem evinize de yakınmış.
balkizimcicekkiz forumgurmesi teşekkür ederim cevap icin daha yeni açılacak bu sezona baslicakmis daha önce kültür merkeziydi çok büyük güzel olacak diyorlar benim de tercihim orası olacak galiba
forumgurmesi balkizimcicekkiz 22 bin TL ye çocuğunuzu çok daha iyi extra kurslara gönderirsiniz bir çok ihtiyacını karşılarsınız. Şimdiden hayırlı olsun :)