halleyyy Bebeğim 34 günlük aşırı gaz problemimiz var ve uyumuyor sürekli meme de olmak istiyor ilk çocuğum süreç benim içim çok zor benim gibi olan anneler var mı gelin dertleşelim kendimi çok kötü hissediyorum önerileriniz nelerdir
mamylatte halleyyy gaz problemi bende çok yaşadım 2 aylık şuan hala var ama azaldı öncekine göre Ben en çok faydayı masajda buldum . YouTube gaz masajı yazın 2. Video 9 dakikalık olan . Her beslenme öncesi aç karnına bu masajı yaptım ardından bez ısıtıp karnına koydum o biraz fayda etti
ruzname halleyyy bizde 40 günlüğüz aynı problem bizde de var. Sub simplex gaz damlası kullandık önce işe yaradı mı bilmiyorum ama yenidoğan da sarılığa sebep oluyormuş bebeğimde uzamış sarılık var bıraktık. Daha sonra Nursey harvey gaz damlası ve probiyotik aldık onada alerji yaptı. Şu an bişey kullanamıyoruz. Masajlarla vs çözmeye çalışıyoruz ama çok zor bir süreç
Usnac4559 halleyyy canım benim kızımda öyleydi ben çareyi titreşimli ama kucağı ile masajda buldum titreşim ve müziği açıkken 3 saat bile uyuyordu ana kucağı tiny love markaydı ben ikinci el almıştım
halleyyy ruzname gaz damlası kullanıyoruz ama gazı çıkardığı gibi karnı geri gaz doluyor ne zaman geçecek bu süreç bilmiyorum yenidoğan bebekler hep uyur zor uyandırırız derdi arkadaşlarım ama benim bebeğim ilk günden beri öyle değil inşallah benim ki kesintisiz 3 4 saat uyuduğu günler gelir
newmo Canım sürekli emdiği için o kadar gazı var zaten bir memenin dolması için 2 saate ihtiyaç var 2 saatten önce verdikçe çekiştirir iyice gazlanır 2 saate bir 20 dakika emzir rutine koymaya çalış
halleyyy newmo başka türlü durduramıyorum ki ağlıyor ama sürekli meme de olması da benim için çok yıpratıcı
mamylatte halleyyy bana da çok gazlı bir bebek demişti doktor sadece büyümesini beklemek gerek Arabayla saatlerce dolaşırdık biz orda sakinliyor diye
ebraz halleyyy benim bebeğimde 37 günlük aynı şekilde gaz sancıları oluyor kovaya sıcak su koyup sadece kafası dışarda kalıcak şekilde sokuyorum bacakları karnına çekik oluyor sıcak suda o şeklde rahatlıyor iyi geliyor deneyebilirsiniz sizde
elifgngr halleyyy bende öyleyim yarım saat 1 saat anca uyuyor 45 günlük bebeğim ve 20 gündür böyleyiz uyumuyor asla uykuya çok zor dalıyor hep emmek istiyor meme de uyumuyor hatta meme de bile sinirlenip ağlıyor acaba doymuyor mu diye düşünüyorum mamaya başladım ama onunla da uyumuyor birşeyi mi var diye strese giriyorum hep
cnhavva elifgngr kolik olabilir mi bebeginiz çok bilgim yok ama kolik bebekler memede de sakinlesmezmis ya doktorunuza sordunuz mu
halleyyy elifgngr Allah yardımcımız olsun ne sallama ne ana kucağı ne duş hiç bir şey işe yaramıyor inşallah bu günler de geçer güzel günleri görürüz
elifgngr cnhavva evet sağlık ocağına götürdüm kolik olabilir dedi birde çocuk doktoruna götüreceğim 🥹
nazonunannesi halleyyy canım elma yagı aldım aktardan topuklara bır damla cok ıyı geldı, kıtaz cekırdegı ısıtıp koyuyordu. Bıde.