busrara12 Hayırlı geceler selamün aleyküm 🌸🌸 avcılar parsellerde uygun fiyatlı kiralık ev arıyorum belki buradan bulurum bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi? Esenyurt’ta oturuyorum ve artık avcılara gelmek istiyorum 🫣
aslhnkrts busrara12 kuzenim de avcılardaydı asla ev bulamadı mecbur eyüp tarafına geçti 16 bine 3-1 de oturuyo bahçeli bi evde avcılar da çoğu bina kentsel dönüşüme giriyor demişti ordan bulmanız biraz zor gibi
busrara12 cauuv2 fiyatlar çok yüksek ben 10000 e oturuyorum baktığım evler hep 30-40 arası olmuş. Ben daha uyguna arıyorum açıkçası. Şu depremden sonra vicdansızlar çok yükseltti
busrara12 aslhnkrts şu an oturduğum ev eski muhit çok kötü oradan kurtulmak istiyorum artık ya çok bunaldım depremden sonra ev sahipleri çok yükseltti fiyatları n’olacak bilmiyorum ya o paralara sitede ev var ya 🤦🏻♀️
aslhnkrts busrara12 ben çok bilmiyorum İstanbul’u ama fırsatçılar her yerde var daha evden çıkmadan yeni kiracı buluyorlar. İnşallah gönlünüze göre ev bulursunuz
Ahdevefa busrara12 benim oturduğum yer parseller ama burada kentsel dönüşüm var fiyatlar çok çok uçuk keşke olsa sa yardımcı olsam