Merhaba hanımlar kızım 14 aylık 4-5 aylıktan bu yana uyku rutinimiz ve düzenimiz var hala daha korumaya çalışıyorum aynı düzeni ama 12.aydan bu yana gece çok sık uyanıyor yatağında uyumak istemiyor gibi aslında önceden gece bir iki defa uyanırdı emziğini geri verirdik uyurdu şimdi o kadar sık uyanıyor ki emziği düşmese bile. Su veriyorum vs yataktan hiç kaldırmıyorum uykuya döndürmeye çalışıyorum ama yok yarım saat sonra yine aynı ağlıyor ama gözleri kapalı tam uyudu çıkayım odadan derken tekrar ağlamaya başlıyor destekle uyutmuyorum sallamıyorum sadece ninni açık ve emzik var uykuya geçerken sırtını sıvazlıyorum o kadar. Nasıl azaltabilirim bu ağlayarak uyanmaları gece hep ayaktayız hele dün gece hiç uyumadık yanıma aldım en son yine uyumadı sürekli ağlama modunda artık 2 aydır sinirim bozuldu uykusuzluktan hep böyle olsa diyeceğim ki bu çocuk uykuyu sevmiyor ama hayır dışardaydık akşam 7de uyudu tüm gece arabasında eve gelene kadar uyanmadı yatağına yatırdık yarım saat sonra ağlayarak uyandı yine uyumak isteyince gürültüde ışıkta bile uyuyor ki odası karanlık ses yok yardım edin lütfen ya