birhemsire0 Bebeğimin tam 2 ayı bitti bugün bazen memede huzursuzluk yaptığı zamanlar sağıp biberonla besliyorum normalde bazen 80/90/100 cc süt veriyorum ama sizce az mı kaç cc olmalı?
Pirasalipuding birhemsire0 iyi bence zaten doymazsa mızmızlanır eğer keyfi yerindeyse sorun yok ama size tavsiyem mümkün mertebe biberona alıştırmayın yoksa ilerde meme reddi ile karşılaşırsınız ki bu çok zor bi süreç
feniks birhemsire0 bende o aylarda öyle veriyordum eğer biberonu bırakınca ağlamıyor keyfi yerinde görünüyorsa tatmin olmuş demektir eğer aranıyor ağlıyorsa az geliyordur her bebek farklı tabi
birhemsire0 Pirasalipuding kesinlikle çok haklısınız ama çok tazzikli geldiği için sürekli boğuluyor sonra da emmek istemiyorum meme de huzursuzluk yapıyor aç kalmasın diye biberonla veriyorum maalesef normalde önden biraz sağıp öyle emziriyorum ama her zaman da onu yapamıyoruz maalesef baya vakit alıyor çünkü
birhemsire0 Elifinannesii_ 120 koyduğunda benim kızım da içiyor ama kusuyor sonrasında tabi her zaman değil 🥺 çok zor iş anne olmak cidden 😂 bebekler doyma hissini kaçıncı aydan sonra anlayabiliyorlar acaba?
Elifinannesii_ birhemsire0 beni ilk çocuğum 6 aylıkken 120-130 içiyordu . Bu bebeğim 2.5 aylık 120 den sonra daha içmek istemiyor gönülsüz gibi içmeye başlayınca daha vermiyorum 🫣 her çocuğun farklı oluyor ya tokluk sinyallerine bakmak lazım