siyajinn Kızlar merhaba siemens çamaşır makinemiz var ama çamaşırlar yıkanırken köpürmüyor tos deterjan kullanıyorum artırsam dahi aynı bu yüzden çamaşırların temizlenmedigini düşünüyorum sizin de böyle mi değilse varmi bir öneriniz
JuliJuli06 siyajinn tambur temizleme ozelligi varsa makinenizde bi yapin onu. Yoksada kazan temizleme urunleri oluyor netten arastirin onlardan kullanip yuksek isida ve devirde calistirin 1 saat programli modla
Rainbehlul1 siyajinn benmde siemens bende aynı durumdayım, perde hariç köpürttüğünü görmedim, kazan temizlemede yapıyorum ara ara, anlayamadım sebebini
hzlzynbinci Beim de Arçelik perde dışında hiçbir çamaşırım köpüklü yıkanmıyor her tür deterjanı da kullandım
gulten01 hzlzynbinci benimkine Arçelik siz yazınca farkettim sadece perdelerde köpürüyor başka türlü duru su
buketys Yeni makineler içine az su aldığı için kopurmuyor. Ben kadir ezildi de gördüm makine şu aldıktan sonra 3 lt su ekliyorum bazen o zaman köprüyo birde çamaşırı az doldurmak neredeyse yarım çalışmak ise yariyor
alyalena06 siyajinn makinalar su tasarrufu için az su alıyor ben artık su ekliyorum mis gibi köpürüyor su alma bittikten sonra camın yarısına gelecek kadar su ilave ediyorum mis tabiki tavsiye yine de araştırın hanımlar 🤭
yildizmom-2023 hzlzynbinci yumuşatıcı kiyafetlerde kalıyor ki. yani en son yumuşatıcıyi aldigı sudan başka su alip durulama yapmiyor o su da yumuşatıcıli su olmus oluyor