adenimmmelif Annelerim 3 Haziran’da aşımız var ateşlenirse calpol vermeliyim bazı yerlerde aşıdan 1 saat önce veren anneleri görmüştüm sizce aşıdan önce mi sonra mı verilmeli
Mariposa adenimmmelif her çocukta atesli yan etki olmayabiliyor asidan once ilac verilmesi hicbirzaman onerilmiyor , sonrasinda da eger gerek gorulurse hemsirenin soyledigi olcude verirsiniz .
buketozay adenimmmelif bizi sağlık ocağından arayıp gelmeden verin demişlerdi doktorunuzda verebilirsiniz dedi verdik. Sonra 6 saat arayla 2 kez daha vermek zorunda kaldık çünkü çok hızırsuzdu ağrısı vardır diye verdik diğer günler hiç vermedik ateş takibi yaptık ateşi çıkmadı
Kuzularinanasi adenimmmelif hayir asidan once verilmez cok yanlis.belki hic atesi olmicak ne gerek var gereksiz ilaca.asinin etkisini bi gorun once sonra gerekirse verirsiniz.38 gecmedigi surece hic ilac vermedim kizlarima aşı olduklari surecte dahil.
tubanurrrr adenimmmelif doktorum aşıdan sonra ver demişti vermemiştim 2 aylıkken bir ateşi çıktı çok korktuk sonra ki tüm asilarinda aşıdan sonra hemen verdik iki çocuğum dada verdiğimiz halde ateşi çıkıyordu ikisinin de
handelinaa Hiçbir zaman aşıdan önce vermedim doktorum böyle önerdi. Ki iyiki de vermemiştim devlet aşıları bizde çok şükür ateş ağrı yapmadı. Ateş olmadan şurup vermek aşının etkisini azaltır ve boş yere vücuda ilaç girmesinin bir mantığı yok
nnoktaa adenimmmelif 17 aylığız bugüne kadar hiçbir aşısından önce vermedim. Çok şükür sonrasında da ihtiyaç olmadı 🥰
patlakprezervatif nnoktaa 4.ay aşını olacak. İnşaallah bize de gerek kalmaz. 2.ay aşısında kullanmamıştık
kkaraa adenimmmelif aşıdan önce verilmesini hekimler doğru bulmuyor. Ateşi olmayan bir çocuğa öncesinde niye ilaç verilmesi bence doğru değil aşıdan sonra da gözlem yapılmalı gerekmedikçe ilaca başvurmayın bence 💖
Minikbirprenses adenimmmelif adenimmmelif menenjit olmaaua giderken evden çıkmadan verdim aradan 8 saat geçtikten sonra gene verdim çocuk huzursuz oluyor ağlıyor ağrısı olunca