utkummm Oglum ilk disini dogum gününde cikarmisti ztn simdi 16 aylik 6 dişi var çok az degil mi ne zaman cikcak tamamlancakki dişleri
nnoktaa utkummm ilk dişimizi 6. Ayda çıkardık. Ardından patır patır geldi 6 diş oldu.. 16 aylık olduk. Tık yok derken bi anda 7 diş birden patladı. Şu an 17 aylığız. 3 tanesi bi anda çıktı 4’ü de uçları belli oldu yavaştan büyüyorlar. 😅
atlas3_6 utkummm 11 aylıkken başladık şuan 16 aylık 12 tane dişi var arka arkaya çıkmaya başladı dört gündür de azı dişlerinin 2 si aynı anda çıkmaya başladı burnumdan geldi onun dişleri çıkana kadsr benim dişlerim dökülecek galiba 🤣
hepoyleolurzaten___ utkummm benim kızımda 16 aylık 6 dişi var ve şuan diş çıkarıyor azı galiba tam emin de değilim diş etleri şişmiş bembeyaz olmuş ama perişan durumdayız sürekli ağlıyor bağırıyor gün içinde çok huysuz 2-3 güne patlayacak gibi
mamylatte utkummm geç öıkan dişler sağlam olur derler ne kadar doğru bilmiyorum ama bende 1 yaşından sonra çıkarmışım dişimi çok şükür sağlıklı dişlerim var Ben sorun etmem hiç geç çıkarırsa bebeğim
bernamercan Benim kızım 15 aylıkken diş çıkardı şimdi 18 aylık 10 dişi var hepsinin gelişim süreci farklı az değil ama zamanla çıkar merak etmeyin peşpeşe çıkmasından iyidir emin olun bu sefer sizde bebekte perişan oluyorsunuz çünkü
utkummm bernamercan gec cikinca ben pes pese cikar sanmistim da cikmayinca sasirdim iki yasina degil üçe kadar anca tamamlicak dislerini heralde😂
utkummm atlas3_6 iste uykusu anca duzene giriyo gibi sonra disleri cikcak olcak tekrar bozulcak cikcaksa ciksalar artik da ilerleyej zamanlarda rahat etsem artik😅
utkummm hepoyleolurzaten___ bu ara benimkide cok huysuz genelde de huysuz hep gerci de bu ara biraz daha fazla gibi ama hoc dislerine baktirmiyor esimle beraber tutup etmeye calisiyoruz kapatiyo agzini acmiyo😅o yuzden cikacak olan var mi bilmiyorum Bu aylarda olup baya disi olanlar vardida sizinkide bizimki gibiymis
hepoyleolurzaten___ utkummm benim kızım da açmıyor ağzını evet azı dişi mi zorlu bir diş galiba hiç durmuyor gece hiç uyumadı 4 buçuğa kadar normal de de huysuz ama bu diş bizi mahvetti
utkummm mamylatte aynn oyle diyolarda ne bileyim cok az 2 yasa kadar tamamlamicak buyuk ihtimalle gibi geliyo garibime gitti😅
utkummm nslhnak yaa oyle mi ben 2 saniyodum 2 ye kadar tamamlayamaz normal mi diye dusunmustum o zaman cikar yavas yavas😅