yagmur3494 Bebeğimin kafasının arkası yuvarlan düzgün hep sağ sol yatıyorum ama kafası üste doğruda uzamaya başladı sanki. Bu durumun olmamadı için ne yapmam lazım düz yatırsamda sanki daha fazla uzayacak gibi geliyor sizlerde de böyle bir durum oldu mu?
Sizden-biri yagmur3494 bir çok annenin sorunu galiba bizimde çok olmamakla birlikte öyle olmuş gibi iki aylığız
hazal3421 yagmur3494 ayy aynı sorun bendede var kafasının arkası top gibi şiş kaldı sağ sol yapınca uzamada oldu çözüm bulamıyorum
nesizade05 yagmur3494 bol bol tummy time kafa şekli boyun kasları için en önemli yöntem onun dışında ben gündüz hep yüzüstü yatırırdım ve takip ederdim sürekli nefes alabiliyor mu diye .. yüz üstü yatırınca daha rahat uyuyor hem hemde kafa şekli düzeliyor ama en önemlisi ve etkilisi tummy time
keremikoveanne Benim bebişte öyle yana yatırıyorum düz yatırıyorum yukarı doğru uzadı ne yapacağım bilmiyorum
tazeeanne1 Bu konuda tummy time çok etkili diyorlar takip ettiğim doktorların böyle videoları çok sık çıkıyor karşıma☺️