lemangvnk Kızlar Dilan Polat’ın önerdiği herbamina ürünlerinden kullanan var mı etkisi oluyor mu ona göre bende almayı düşünüyorum ?
suhedaaaaa lemangvnk aklım var fikrim var hiçbir fenomenin önerdiği kozmetiği veya zayıflama çayını almam
Dondurmalikahve lemangvnk lemangvnk herbamina O sırada yaptıgı reklamla köşeyi dönüp insanların arkasından kesin nasılda kandırdım deyip ürünü de asla kullanmayan Dilan polat
Ahdem73824 lemangvnk ben kullanıyorum kahvesini gerçekten tok tutuyor normalde kendini tutamayan yiyen biriyim onunla duruyorum baya tabi diyetlede destekliyorum kaçamaklar olduğu halde 5 kilo verdim onlar olmasa dahada çok verirdim sanırım
GezginPaNDa lemangvnk Dilan Polat Dolandırıcı diye alnına dövme yaptirsa Yine peşinden gidecek bir kitle var
lemangvnk Hangi ürününü kullandınız da bu şekilde yorum yapıyorsunuz anlamıyorum daha önceki ürünlerini de kullandım hepsinden memnunum arkadaşlar sadece bu ürün için kullanım önerisi almak istedim kullananlar yorum yapsın lütfen
Birhaziranhikayesi lemangvnk siz ve sizin gibiler uslanmaz akıllanmaz her şey müstehap ya kandırılın siz
bear20 lemangvnk ya kahveyle olcak iş mi bu hocalar spor salonları kosu yolları neden var ozaman kahve içip yememek ne kadar faydalı. Akıl var mantık var
lemangvnk En çok siz biliyorsunuz anladık da dediğim gibi kullananlardan yorum istiyorum sizden değil
canmanayvesuyu lemangvnk şu soruları hala gördükçe sinir krizi geçiriyorum. Karaciğerinizi mahvetmek sağlığınızdan olmak istiyorsanız kullanın
YumukluSucurtaa lemangvnk almazdım kesinlikle önerdikleri şeyi sırf para kazanma amacıyla öneriyorlar memnun olduklarından değil
ruveyda_34 lemangvnk ben kullanmadım ama boyle urunleri sagliklo bulmuyorum faydasi belki vardir evet ama sonrasinda bazi insanlar aninda kilo alimi fazlalasiyor diyetisyenler kan degerlerine bakip diyet vs bişeyler verirken bu kahveleri dumduz icmek cok tehlikeli geliyor