esraygt156 Kızlar makınamı gecen sene degıstım profılo 2024vmodel ama hep kıyafetlerimiz tuylu kazakları yunlulerı fln hep ayrı yıkarım sizinde tuylenıyor mu
anneyu esraygt156 peluş tüylü halınız var mı ben geçen farkettim saçımda bile tüy vardı meğer halıdan geliyormuş bütün çamaşırlarım tüydü
suhedaaaaa esraygt156 tüy toplayıcı ile tarıyorum çamaşırları ama sanırım en kalıcı çözüm kurutma makinesi
esraygt156 gokceege sızınde mı tuyluydu bıldıgınız her her yerde var cocugun muslınlerıne bıle gelmıs
esraygt156 gokceege yerım yok malesef ya acaba benım makınada mj sıkıntı var annem arcelık kullanıyor 10 yıllık makına asla tuylenme yok
anneyu esraygt156 peluş halıları kaldırdım evi de güzelce sildim çamaşları da ekstra su ekledim makineye öyle yıkadım ama hala makınenın kazanında var kıyafetlerde ara ara görürüm yeni makine arıyorım o yüzden. ama bi yerde görmüştüm kıyafetleriniz tüylü çıkıyorsa ilk önce durulama yapıp öyle yıkayın diyordu
maygirl esraygt156 kurutma mak. Kullandiktan snra asla boyle bi sorun yasamadim Ama.her kiyafette tuy olmaz.bazilarinin kumaş turunden kaynakli sanırım.
allwrite Tiftiklenmeden bahsediyorsanız makineden ziyade kumaşın kalitesiyle alakalı bir durum. İyi kalitede bir kumaşta kolay kolay tiftiklenme olmaz. Kumaş tüyünün yüzeye yapışmasını kastediyorsanız eğer, dedikleri gibi çözüm kurutma makinesi.