Eda3536 Kızlar kızım beşiğinde uyumuyor uyusada illa sallanmak istiyor önereceğiniz otomatik sallanan Anakucağı var mı?
Ikrazumra19 Eda3536 joie serina aldim ben cok guzel ve kaliteli kendinden muzigi ve gece lambasi var bakin isterseniz
Gzdzeynep Eda3536 bizde hayat kurtaran olarak tabir ettiğimiz baby plus ın confort Modeli var baya kullanıyoruz 20 günlükken almıştık şimdi 6 buçuk aylık kumandalı ve sesli
Ikrazumra19 Eda3536 suan 2.ye hamileyim ben indirimde aldim ebebetek 9 kiloya kadar diyor ama 19 aylik kizim kullaniyor suan birakmadi bir turlu 11.5 kilo tasiyor valla onu😁 muzik falan var doga sesi su sesi gibi
Mergulce Bende mamaroo 4moms 4 app var bebeğim hiç binmedi istemiyor sevmedi mesela.şimdi satacağım düşünen olursa instagram gebeningünlüğü oradan ulaşabilir.
Eda3536 Ikrazumra19 anladım canım tabi birde bebeğin sevmesi var düşünüyoruz almayı ama bakalım öneriler neler olacak 😎
Ikrazumra19 Eda3536 valla kullanimi ve arkadaslarimin bebislerinin sevmesi ile aldim ben iyiki almisim ben cok begendim gordugum kadariyla bebeklerde cok begeniyor😊
TazecikAnne22 Eda3536 Hatta tutumluanne var ordan kullanılmamış bulabilirsin hemde daha uyguna alabilirsin 😊