oylesinebiri__ Feyekum comfort daha rahat sindirim ve gaz yapmıyor biz kullanıyoruz o bakımdan iyi sma optipro gaz ve kabızlık sorunu var sma comfort kullanıyoruz da kilosu düşük bebeğimin kilo aldırmıyor sanırım
hilaluyar74_ Feyekum comfort kolik gazli bebekler için bizde onu kullaniyoruz ama optiprosuna geçmeyi düşünüyorum kilo aldırmıyor pek
Feyekum oylesinebiri__ bebeğin kakasını geç yapıyor baya 5 7 günde yapıyor karni şiş hipp kullaniyoruz ve ona gecmeyi düşünüyorum comforta
oylesinebiri__ Feyekum comfort kullandığımız halde kabızlık şurubu verdi doktor bebeğiniz kaç aylık yenidoğan mi
Feyekum Yawasabeheyranarasokaktasan bi deneyim kilo aldirmazsa optipro gecerim ek gıdaya geçince zaten kullanmam
oylesinebiri__ Yawasabeheyranarasokaktasan hangisini kullanıyorsunuz bitince değiştiricem galiba birde comfort zor buluyoruz
Feyekum oylesinebiri__ 3 aylık gaz olayımız yok sukur bitti kafayı yapmıyor geç yapıyor ve mama da içmiyor o yüzden gaz çıkarıyor kaka yok
oylesinebiri__ Feyekum benim ki 8 aylık gaz olayı var kolik değildi ama gazı 6 aydan sonra fazla oldu comfort sadece gazını rahat çıkarıyor ama kilo aldırmıyor
Yawasabeheyranarasokaktasan oylesinebiri__ biraktik kullanmayı raporlu mama verdi doktor onu kulanacaz bakalim infatrini ismi
Feyekum oylesinebiri__ gazını çıkarıyor rahatlıkla ama kaka yapmıyor comfort mu alsam optipro mu kararsız kaldım sindirim sistemi sıkıntılı kaka hiç yapmiyor 7 8 günde yapıyor karnı sis haliyle
oylesinebiri__ Feyekum yani biz optipro kullandık bir kutuyu zor bitirdik çok gaz yaptı kıvranıyor du gazdan comforta geçtik gazı azaldı sma comfort kilo alımı yavaş ilerliyor ne yapsam bilmiyorum probiyotik kullanıyor musunuz sadece mama mi içiyor
Feyekum oylesinebiri__ bende optipro alayim deneyim bi gaz olayımız yok sukur sadece kakayi gec yapıyor