Mellege Merhaba bebeğimin gözünde sağ özellikle sürekli çapak oluyor yaşarıyor ve sildikce kızarıyor arada olup geçiyordu ama 2 gündür baya yoğun baya üzülüyorum kapanıyor gözü bazen ne yapabilirim yardım lütfen 37 günlük bu arada
Zk95 Mellege 2 aylık benim bebeğimde de oldu gözü kapanmadı ama baya vardı ılık çay pansumanı yaptım iyi geldi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizde işe yaradı
Yasemin89- Mellege Bizimde doğduğundan beri aynı sorun vardı, kaynamış ılımış suyla temizledim masaj yaptım düzelmemişti sonra kızardı ve yanağına yayılmıştı doktora götürdük enfeksiyon olduğunu söyledi göz antibiyotiği verdi geçti şimdi.
Ndt Mellege bizde de 25 günlükken olmuştu süt damlat falan dediler geçmedi doktora götürdüm damla verdi birde serum fizyolojiki gazlı beze damlatarak sürekli temizledik 2 güne geçti
Aliasafannesi Mellege merhaba elinizi iyice siterileze edin ve çok bastirmamak şartıyla masaj yapın onu da şu şekil yapın yukarıdan aşağıya doğru ve bir göz doktoruna gidin göz damlası kullanın benim oğlumda da vardı bu aylarda göz yaşı kanalları kapalı oluyormuş bize masaj ve günde 5 damla kullandığımız damlamiz vardı çok şükür geçti sonra
Betulkuzey Kendi sütünü damlatabilirsin, fayda etmezse dr götürün damla verir. Aynısı bizde de oldu sütle geçmeyince götürdüm damla kullandım
Mellege Betulkuzey damla vermişlerdi hastaneden çıkarken ama 10.gun kontrole gidince doktor kullanma demişti hiç kullanmadım pazartesi tekrar götürcem olmazsa damla kullanırım artık
Zk95 Mellege ılık çayla ıslatıp sıktığım gazlı bezi içten dışa doğru sildim. Aynı gazlı bezi ikinci kez kullanmadım ama. 1 2 güne geçti hemen