lAmMelodi nayirnolamaz06 Нет ничего прекраснее, чем любить себя-Kendini sevmekten daha güzel birşey yoktur yazıyor❣️
katara nayirnolamaz06 hiçbir şey. Ben kimsenin oturtup durum ya da biyografi okuduğunu zannetmiyorum çok eskide kaldı.
Gizmokzilla nayirnolamaz06 sen bugünden yarına birazcık umut sakla yazıyo wpda. İnstada eşimle yıldönümümüz yazıyo 03.03.2019 🫠♥️
Gizmokzilla katara benim 2 sene önceden falan wp biyografiim insta da 2019dan beri aynı ahahahaha😅 ben eskiden çok bakardım ama dediğiniz gibi şimdi wp durum güncellemesi falan da olunca gerek kalmıyo hakkımda kısmına 😅
kirmizibalikbeachte nayirnolamaz06 wpta sadece acil aramalar yazıyor, instada da C💓A yazıyor eşimin ve oğlumun baş harfleri. Başka da yazcak bişeyim yok hahahahhhaha
aybarsmom34 nayirnolamaz06 Sadece oğlumun doğum tarihi yazıyor. Bende dahil buna, artık kimsenin girip özellikle baktığını düşünmüyorum
Mammamiaa_ nayirnolamaz06 ilk bebeğime geç hamile kaldım (3.senede) ve bu yüzden “ Yoksa insan her istediğini elde edeceğini mi sanır?” Necm 24. Yıllardır değiştirmedim 2 çocuğum var şuan🥰