yaraliceylanim Elimden kaydı düştü yazıklar olsun kızım neredeyse 11 aylık bir ay daha kullanıp çöpe atacaktım içim kan ağlıyor yeniden alsam boşa gidecek almasam içim huzursuz 1 yaşına kadar devam diyorlar bana Bi akıl veriler bacılar
almira35 yaraliceylanim bazı Doktorlar 1 yaşından sonra kış dönemlerinde kullanmak üzere 5 yaşına kdr devam edilmeli diyor. O yüzden bence alın kışları kullanin
Pembepremses24 yaraliceylanim Sen bilirsin canım da benim çoğu arkadaşım kullanmadım bişey olmadı falan dedi ben kullanıyorum tabi de 5 aylık daha 1 yaşından sonra kullanmayada bilirsin
3kedili2bebekli yaraliceylanim 1 yaşından sonra kan değerlerine göre bakılıp karar veriliyor neden yazıklar olsun hepimize oluyor böyle şeyler üzülmeyin bunun için
kvsrblt yaraliceylanim yazıklar olsun falan demeyin olumsuz konuşmayın kendinizle. İstersen ara ver kışın kullanmaya yeniden başla istersende sağlık ocaklarının verdiğini al kullan. Ya da istediğin markayı al bir sürü seçenek var
almira35 yaraliceylanim bakin, şişenin üzerinde yazar. Beklemese de alın bebeğinizden kıymetli mi. paranız yoksa devletin karşıladığini alın
nesizade05 yaraliceylanim al bence bir kere daha bebeğin için sonuçta nelere para veriyoruz olmuş napacan
yaraliceylanim Pembepremses24 1 yaş sonras yazın kullanmayın kışın kullanın diyorlar şuan 1 ay kaldı yaşına girmeye alsam direk coe gidecek açılmış kısa kadar beklemez
Taftafgiller yaraliceylanim Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum devletin verdiği de bu kadar kötü olamaz bence gayette iyi kızımda da kullandım gidip ordan ücretsiz temin edebilirsiniz
yaraliceylanim Taftafgiller şahsen kendi hemsirem bile alma dedi bende kullanmıyorum dedi şimdi ben nasıl güvenip alayım onu 😪
yaraliceylanim nesizade05 doğru kız belki bir çözüm sunan olur dedim ama salla gitsin en fazla atarım napalm
nnoktaa yaraliceylanim 1 yaş tahlil vermiştik. Dr 18. Aya kadar devam et dedi bize. Bi de yeterince dışarı çıkarabildiğimi düşünmüyorum. Çıkarsam da güneşten çok faydalanamıyoruz bence 😅
Taftafgiller yaraliceylanim Binlerce insan bebeğine veriyor neden hemşireniz yanlış yönlendiriyor ki sizce kötü olsa devlet dağıtır mı kendi milletine hele bebeklere? Siz bilirsiniz tabi ki ben kullanıyorum hiç bi sıkıntı olmadı
yaraliceylanim nnoktaa biz daha 1 yas değiliz 1 yasa kadar kullan dedi doktorumuz yazın bırak yani zaten az çok yaz ayındayız benim evim bahçeli hiçbir yere gidemezsem bahçeye çıkarıyorum genel olarak günde 3 4 kere 15 20 dk veya yarım saat bahçede takılıyoruz o konuda problemimiz yok hee türlü güneşi alıyoruz
Eymencvk yaraliceylanim ya ayındayız artık kışa telrar kullanırsnız biz bıraktık kışa başlıycaz tekrar