serosmetos Kızlar 50 günlük bebeğim var özellikle bir haftadır aynı saatlerde deli gibi emmek istiyo beni emiyo emziği emiyo sinirleniyo ama ağlamıyo ve uykuya asla geçemiyor emziği atıyo uyanıyor memede uyuyo uyanıyo dün akşam üstünden gece 12 ye kadar uyumadı gazını çıkarıyo ama her gün aynı şeyleri yaşıyoruz aşırı hareketlenip deli gibi emmek istiyo başına gelen var mı nasıl düzeltebilirim kucağımda sallamaktan kollarım felç oldu akşam olsun istemiyorum artık
3kedili2bebekli serosmetos gazını çıkarıyor ama muhtemelen yetmiyor bir de akşam üstü o huysuzlanmadan 3 saat önce kendiniz yemek yiyin bol su için kurumeyve kuruyemiş yiyin bebisi de duş aldırın gaz masajı yapın karnına ılık havlu koyun bekleyin yarım saat sonra bir daha masaj yapın tüm vücuduna saç diplerine kadar kasiyarak en son gaz sesi duyana kadar bir daha gaz masajı yapın
hasrettecas serosmetos iki pırt atması yetmez gazı var büyük ihtimalle akşam üstü 6 gibi başlar çünkü sancısı sabahta yine aynı saatlerde başlar
serosmetos 3kedili2bebekli aslında masajda yapıyorum elimden gelen her şeyi deniyorum ama fayda etmiyor gibi
reyhanmercann Rutın haline getirmeye calısıyo bıcırık benim bebegımde oyleydı her akşam, 6 da öyle olurdu bi, zaman sonra kendiliğinden düzeliyor merak etme az sabır canım
serosmetos hasrettecas gündüz hiç sıkıntımız yok çok şükür gazı içinde her şeyi yapıyorum ama çıkmıyor kendi istediğinde çıkıyo anca
serosmetos 3kedili2bebekli denemedim açıkçası gazla ilgili herhangi bir şey de kullanmadım kendi rahatlıkla çıkarıyor diye bu halinin gazdan olacağını düşünmedim çünkü ağlamıyor sadece aşırı emiyor bi de heyecanlı bi şekilde hareket ediyo
3kedili2bebekli serosmetos kendi kendine çıkarıyor ama yetmiyor malesef çok sıkışınca çıkıyor biraz artık ağlaması gerekmiyor uykuya gecemiyor hırslı heyecanlı emmek istiyor çünkü kendini öyle sakinleştirebiliyor
serosmetos 3kedili2bebekli anladım teşekkür ederim ilk bebeğim olduğu için bilemiyorum bocalıyorum bazen doktorumuza danışıp gaz damlası isteyeceğim