-strongmother- Kızlar alt 2 dişi 4,5 aylıkken çıktı şuan 7 ay 8 günlük üst dişlerden bi haber yok ne gelen var ne giden ne kadar aralıkla çıkıyor ki 🙄
defom05 -strongmother- her bebekte farklı çıkıyor güzelim kızım 12 aylıkken ilk iki altı çıkardı sonra 3 ayda bir 2 diş 3 diş 4 diş şekilde dişlerini çıkardı
Atlasinannesi_ -strongmother- Benim bebeğimide alt 2 dişleri 8 aylıkken çıktı üstten 4 tanede bu 1 ay içinde çıktı bebekten bebeğe değişiyor bende 4 gözle bekliyordum gelsin artık şu dişler diye 11 aylığız şuanda 😌
ayisit -strongmother- dişlerin süresi yok maalesef. Benim kızım ilk dişini 6 aylıkken çıkardı hepsi peş peşe geldi 5 aydır başka diş çıkarmadı şu an 8 dişi var.
[silindi] -strongmother- benimki ilk dişini 9 ayda çıkardı sonra 10da bi tane 11de bi tane 12de bi tane. Sonra 13.ayda aniden 6 tane birden çıkarttı 😂
-strongmother- Atlasinannesi_ bizim daha altta 2 tane bende bekliyorum ama yok bakalım daha gelir heralde 🤣
-strongmother- ayisit işte benim de 4 aylıkken patladı 4,5 da tam çıktı arası uzun değil mi diye merak ettim ne zaman gelecek diye kuzum 😌
starwomen -strongmother- Dişlerin belli bir süresi yok. Kızımın 11.5 aylıkken bir anda 2 dişi çıktı 3 ay hiç çıkmadı 2 diş daha çıktı ara verip çift çift çıkıyordu
-strongmother- starwomen alt köpek dişlerinin yanları patlamış ama daha üstler çıkmadı ki normal mi ki bu durum
-strongmother- [silindi] atlatmışsın ama en azından kaygın kalmamış ben biraz herseyi iyi yerinden düşünüyorum 😌
[silindi] -strongmother- aynen öyle tek tek çıkarken de uğraşıyorsun 3-5 aynı anda çıkarken de. En azından bi anda oldu bitti 🙃
tugces09 -strongmother- benim bebeğim ilk iki alt dişini 7 buçuk aylıkken çıkardı. 8 bucuga yakın da iki üst dişini çıkarttı. Dr 9.ay kontrolünde baktığında üst yan dişlerin de gelmek üzere olduğunu söyledi…