[silindi] Kızlar bebeğim sadece sütle besleniyor sürekli emmek istiyor her emdiğinde de az ya da çok illa kusuyor fazlasını çıkarıyor. Kilosu çok hızlı artıyor ama memeyide azaltamıyorum emzik zaten tutmuyor ne yapmam lazım?
Kuzumveben [silindi] anne sutu obez yada baska bi rahatsizlik yapmaz canim aynen devam et sen kac aylikti bu arada
TalentedMom [silindi] en güzeli anne sütüyle beslenmesi kilosu ayına göre fazla mi onu öğrenmek lazım doktoruna bir danış istersen
Annekuzusuuu İlk iki üç ay bu şekilde sürekli memede kalması normalmiş. Bizde 32. Günlüğüz bugün sağlık ocağından geldik geyet normal üç aya anck düzene oturur denildi içiniz rahat olsun ☺️
Ozdemm Aynı problemleri ben yaşadım, doktorumuzun tavsiyesiyle emzirince kullanmaya başladık 2. Ayından beri 3 aylığız henüz emme durumu yeni düzeldi 😌 hiç dert etmeyin en güzel halleri keyfini çıkarın zaten bir süre sonra memede durmak istemeyecekler
[silindi] TalentedMom doktor kilosunu görünce direk mamayla mı besliyorsun diye sordum hayır anne sütü dedim mamayla besleseydin diyet önerecektim ama anne sütüyse sorun yok dedi
Zeynep-60 Benim kızımda 77 günlük genelede 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen durmuyor sürekli emmek istiyor 8 kilo şuan kilosu da fazla 😏
aybukemom Zeynep-60 benimki de emmiyor ya memeyi zorla ağzına koyuyorum uykusu çok ağır ama uyanıkken sürekli emmek istiyor uyanık olduğu süre de kısa , 😂