gulguzel Merhaba 22 günlük bebeğim bir kaç gündür günde 2-3 kez öksürüyor bu normal midir ne yapmak lazım acaba
tospikk1 Bizimkide öyle doğduğu ilk günden beri burnu tıkalı arada hıkırdıyo resmen çocuk doktoruna da dedim baktı bişey yok dedi serum fizyolojik ile burna damlatıp hava şeklinde veriyorum belki fayda olur diye 2 aylık olcaz geçmedi
zeynep91 tospikk1 bzmde burun tıkanıklıgı var üşüttü sanırım ates yok serum fizyolojik yapıyorm bikez bide sinomarin sprey kullanıyorm insallah gecer
ipek0506 tospikk1 merhaba arada öksürük bizdede var.ama uyanıkken değil uykudan uyanırken oksuruyo.tukmukmu kaciyo acaba boğazına… Bide 1 ayligiz artık çocuk doktoru mu bakıyor yoksa yenidoğan mi?
tospikk1 zeynep91 üşütücek gibi tutmadım hiç kafadan çok terliyo kaç kez şapja değiştiriyorum bi günde sanırım ondan
2cocukluanne_ tospikk1 canım kafasını kapatma ben kapatmadım çünkü bebekler sıcakladığında ya başından ya ayaklarından teri atar bu sefer kapattığın için teri atamaz ve hastalanır ben gece yatarken mesela çorap çıkarıyorum şapka da 1 aylıktan itibaren takmıyorum hiç
tospikk1 ipek0506 çocuk doktoru bakar. Yeni doğan 28 gün içindeymiş bende yeni doğan diye randevusuz gittim bakılmadı.
tospikk1 2cocukluanne_ teşekkürler bide öyle deniyim bayadır şapkasız yatıyo ama çoraplarını da çıkarıyım kafadan terliyo zaten hep
2cocukluanne_ ipek0506 bende çıkarmıyordum dedi oda sıcaklığı iyi ise gece yatarken çorabı çıkar mutlaka kendinden pay biç çorap ile yatarken nasıl çorapsız nasıl çok mantıklı gelmişti