Mariposa elamommy kan sandığınız pembemsi ise susuz kaldiginin gostergesi olur ama ciddi ciddi kan goruyorsaniz dr mudahalesi gerekir ciddi olabilir
denizkizi_ elamommy benim kızımda da oluyordu emzirdiğim için hormonal akıntı gibiymiş kan yani daha sonra kendi kendine geçiyor korkulacak birşey yok . Siz yine de doktorunuza danışın aklınızda kalmasın☺️
nzl96 Benim bebeğimde öyleydi yetersiz beslenmeden kaynaklı demişti doktor emziriyosanız mama destekli gitmelisiniz
fatma2_1 Bebeğiniz kız ise annenin hormonlarından dolayı bi kaç gün kanama olabiliyor. Benim kızımda da olmuştu doktor önemli değil dedi. Tabi siz yine de kendi doktorunuza da sorun
Pembe333 sadece anne sütü yada mamayla besleniyorsa lağma yapılırsa bebeklerin bağırsakları yırtılırmış o yüzden kan gelebilir başka bilmiyorum niye olabilicrğinii belkide normaldir doktoruna danışın yinede 💖 geçmiş olsun bebişe
iroados Ürat kristali olabilir. Bir araştırın isterseniz, emzirdikçe veya mama ile geçiyor beslenme ile alakalı yenidoğanlarda oluyor
D_deniz elamommy kız bebekte olabilir vajinadan ufak kan gelme ilk günler. Poposuna vurarak uyutma uyandırma durumu varsa bunu yapmasınlar sarsılınca da oluyor
hazalp elamommy ateş vs yoksa korkmayın vücut susuz kalınca oluyor 3 günlükken bizde de olmuştu emiyor sanmıştım çok az emiyormuş meğer benimde başıma geldi bol bol emzirmeye çalışın sizde beslenmenize dikkat edin bol bol su için sütle ilgili probleminiz var sa sağıp kontrol edin ya da hangi beslenme yöntemiyle gidiyorsanız devam edin