minikkkelebek Çamaşırlardaki yağ lekesi nasıl çıkar buhar ile temizleme de yıkıyorum ancak çıkmıyor yağ lekelerini nasıl çıkarabilirim bana yardımcı olur musunuz
merrv26 minikkkelebek uzun programda yıkamayla çıkıyor benimkiler 1 saatlik programda asla çıkmıyor yada yağ döküldüğü an bulaşık deterjanı sürüp üstünde bekleyince çıkıyor
coldplayy minikkkelebek Yağ lekesi olur olmaz tuz serpin ve limon sıkın üstüne. Sonra makineye atacağınız zaman bulaşık deterjanıyla çitileyin.
Huma_kus34 minikkkelebek çamaşırınız beyazmı renklimi beyazsa Arap sabunu sodayla sıcak suda bekletın anında cıkıyo
LezizeNine minikkkelebek ben hep tuz döküp ovardım ama geçen bi videoda gördüm tuz lekeyi daha da yayıyor dedi. Direkt bulaşık deterjanı sürüp bi süre bekletiyorum sonra çitileyip makineye atıyorum beyaz elbisemin birkaç yerine salçalı yağ döküldü bu işlemi yaptıktan sonra bi leke bile kalmadı
Busegr minikkkelebek minorisin leke çıkarıcısını kullanıyorum direkt çıkarıyor eğer kalmış lekeyse ama farkettiysem limon kolonyası sıkıp bırakıyorum 3 gün bekleyip öylece normal programlada yıkasam çıkıyor kolonya sadece yağ değil ruj kan salçalı yemek herşeyi çıkarıyor anında sıkınca bilginizee 😊
Damla_eflin minikkkelebek Beyazsa çamaşır sodası kullanın birde bulaşık deterjanı ile citileyip makineye atarim hemen çıkar.
Asyaveannesi04 minikkkelebek ben makinaya atmadan önce bulaşık deterjanı döküyorum biraz bekletip makinaya atıyorum çıkıyor