Adeno virüsü olabilir bu ara çok yaygın ve yaşadım 20 gündür çekiyorum lanet bişey. Gidin mutlaka doktora. Benim akıllı babam tiktokda görmüş bi ot göz damarlarına iyi geliyormuş ona benzettiği farklı bi otun sütünü gözüne sürmüş. 1 saat sonra işten eve gelip yüzünü yıkadıktan sonra yanmaya başlamış gözlerini dahi açamamış o derece. Sonra hastaneye gitti yara oldu dediler tek gözünü kapattılar asla enfeksiyon olmasın yoksa gözünü kaybedersin dediler günler sonra kontrole gittiğinde yara iyileşti ama hastaneden enfeksiyon kaptı yüksek ihtimalle adeno virüsüydü. Biz uzak durduk nekadar dikkat ettiysek de 7 aylık bebeğime geçti, bebeğimden bana babasına benim anneme kız kar derken herkese bulaştı zaten aşırı bulaşıcı bişeymiş. Oğlum çabuk atlattı, ama ben 20 gün oldu hala atlatamadım. Önce batışma vardı sanki içine bişey girmiş gibi bi kaç gün öyleydi, sonra kanlandı kaşınmaya başladı, sonra kapaklarım şişti gözümün şekli şemali kaydı hem sisli görüyordum hemde yanıyor acıyordu. Şimdi hepsini atlattım ama hala sisli görüyorum, pazartesi kontrolüm var. İyileşti şuan baya, ama yine çapak yapıyor. Bide dikkat et gözündeki sıvı yapış yapışmı? Bi tanıdığımın kalıcıymış korneaya zarar vermiş 9 yıldır tedavi görüyormuş, mutlaka hastaneye git. Kullandığım ilaçları görsen şok olurdur. Eğer adenoysa, sadece göz yaşı işe yaramaz.