Birponcikannesi Mrb Kızlar kuzum bugün 7 aylık oldu beşiğinde sallanmadan uyumaz memede uyuşa bile koyarken uyanır ve illa kendi beşiği diyeceğim şu ki hiç evden dışarı cıkamıyorum çok bunaldım bebekleriniz misafirlikte nasıl uyuyor
cglyn9 Birponcikannesi 8 aydır kayınvalidem dışında kimseye misafirliğe gitmedim 😳 bebeğim sadece kucakta uyuyan bir bebek.
Zuzuuu Birponcikannesi Valla ben ona ayak uydursam olmaz o bize ayak uyduruyor her ortamda uyuyor çok şükür alıştı 😂
Sadiyealp Birponcikannesi bizim kaka problemimiz vardı ilk 3ay dısarı ckmak brnim için kabustu ckmazdım çünkü evde durmuyor du dısarda hiç durmaz Sükürler olsun ki 2 aydır rahatım uyku dert degil her yerde uyur Allaha sukur🙈😍
Bicirik900615 Misafirliğe gittikçe aslında çocuklar alışıyor bende korkuyordum gitmek istemiyordum ama gittikçe çocuğa iyi geliyor aslında hep evde olmaktan onlarda bunalıyor benim kde ağlıyor rezil ediyor beni hatta 😂 etrafımdaki insanlar anlyşlı çok şükür
Ayseenur Bizim bir ana kucağımız var evde ona alıştırdım gittiğim yere onu da götürüyorum zaten pratik kolay taşınan bişey