defom05 balli_cilek mükemmel bir marka kalıcılığı süper kokusu hemen uçmuyor buram buram kokuyor 122 den pişman olmucaksınız
yagmurkokusu_ balli_cilek 122 her tene uyum sağlamıyor haberiniz olsun ben kullandım bende farklı arkadaşımda farklı koku alıyordum
gizem1101 defom05 ya merhaba ben de bergello 122 no aldım kokusu hoş ama çabuk gidiyor sanki kalıcılığı yok gibi
_YanakReisinAnnesii defom05 bu parfümü 3. Alışım ve burnum 5 dakikadan sonra o kokuyu asla almıyor bende mi bi problem var 😂
biranneminik balli_cilek yok canım şekerli değil bende sevmiyorum şekerli kokuları fresh kokusu çok hoş
balli_cilek 05012025 384 söylüyorlar bide fresh tam yazlık koku diye ama acaba kalıcı mı söylendiği gibi
05012025 balli_cilek kalıcılığı çokta önemli değil dışarıda kullanmayı tercih etmiyorum zaten ev ortamlarında kullanmak için istiyorum bende
balli_cilek aybarsmom34 ayyy üzüldüm bu yoruma bak baya heveslenmiştim ama kalıcı değilse gerek yok ya 😒
balli_cilek 05012025 çok fazla kullanıcı var ama 122 öneren çok bir de 384w işte çok iyi diyorlar denemek lazım