MutluPrensesAnnesi Tatlican yaaa olsunn ben daha o zaman ortaokul okuyordum muhtemelen 😅😅 kaç yaşındaydınn
mizginelif MutluPrensesAnnesi Şimdiden Güle güle kullanın🌸 Bizim bayramlıklar da bunlar. Şalımı çekmeyi unutmuşum. Kızıma çanta bulamadım bir türlü, çorabını da almayı unuttum 🤦♀️😅
Tatlican MutluPrensesAnnesi Aa annende sende erken evlenmişsiniz . Ennn sevdiğim yaş 22 di ama evlenmek için en ideali 25 26 bence kısmet tabi denk gelenler şanslı😂
MutluPrensesAnnesi Tatlican valla öyle şanslılar Annem 16 da evlenmiş ablam olmuş 3 yıl arayla ben 😅😅
Tatlican MutluPrensesAnnesi Ayy ben 16 da kardeşimin oyuncak bebeklerine kıyafet çıkıyordum ya🙈görümcem dahada geç evlendi 41 42 birde kızı oldu şükür. Allah aratmadı
MutluPrensesAnnesi Tatlican ayy çok şükür işte nasip bu nerden gelinir bilinmez ablacım yaaa Allah’ım evinizden huzuru eksik etmesin önemli olan o
KayraVeAnnesi_06 aysegok31 Merhaba teşekkür ederim üst yelek LCW ürün ama kız çocuk reyonundan kalıpları büyük oluyor . Pantolon da lcw alındı