mhraa Normal doğum sonrasında 40 ım çıktıktan sonra muayeneye gittim doktor, yanlış dikmişler dedi tekrar kesip tekrar dikmemiz lazım dedi başına gelen var mı
nnoktaa mhraa bir başka doktora daha görünün. Taburcu olmadan evvel gelip beni gören doktor bu dikiş olmamış. Sen sonra gel ben düzeltirim demişti. (Adeta travma) sonra özel muayenehanesi olan başka bir doktora gittim. Bana söyleneni söyledim. Hayır hiçbir sorun yok dikişin gayet düzgün dedi. İçim rahatladı.
mhraa nnoktaa etım ağrıyordu bağdaş kurduğumda ondan dolayı şüphelendim gıttım 48 gün olmuştu artık iyileşmem gerekiyor du
_YanakReisinAnnesii mhraa gerçekten şaka gibi ya oyuncak mı bu 🙄insana tekrar tekrar aynı şeyleri yaşatmaya ne hakları var anlamıyorum. İşin de iyi olan bir doktora görünün mutlaka ne gerekiyorsa da o yapsın.
ilay-mom mhraa ah cok üzüldüm geçmiş olsun ☹️ sikayet edin bence mutlaka böyle şey mi olur cok önemli bir konu bu
Kitsu Olabilir. Annem söylemişti eskiden çok yanlış dikim oluyormuş. Şimdide olduysa demekki. Annemin bir arkadaşının cinsel hayatı bitmiş sırf bu yüzden