ayisit takılmıyor. Site amerikasepetim’e ait. Şöyle alıntı paylaşayım detaylı inceleyin isterseniz.
1: Farfetch.’a girip almak istediğiniz hangi ürünse dilediğinizi dilediğiniz kadar alıp teslimat adresi olarak Amerikasepetim.’un Amerika’da bulunan sevkiyat birimini gösterebilirsiniz. Ya da ben şu ürünleri beğendim bunları benim adıma alır mısınız diye ‘’benim için satın al’’ hizmetimizle bize bildirirsiniz. 2 yöntemle de satın almış olduğunuz ürünler bizim sevkiyat birimimize geldikten 3-8 iş günü içinde kapınıza kadar gelecektir.
2: Farfetch Türkiye’den yapacağınız her türlü alışverişiniz herhangi bir hasar olasılığına dair sigortalıdır. Dolayısıyla hem aracı kurum olduğumuz için hem de yıllardır bu işte uzmanlaştığımız için gümrükte takılma durumu söz konusu değildir.
3: Ödemelerinizi isterseniz kredi kartına tek çekim ya da havale yoluyla yapabilirsiniz. O andaki toplam ödeme dışında extra ödeme gümrükten geçerken dahi çıkmaz. Aynı pakate birden fazla ürün koyabilir, başka ürünleri farklı paketlere koyabilirsiniz.
Link olmaması için uygulamaların sonundaki uzantıları sildim 🌸