Aygunnn Ayvaaaaa Canım ben kullanmaya başladım ilk 3 gün faydasını göstermedi Şu an 1 hafta oldu sütüm kesilmişti Benim tamamen Damla Damla getirmeye başladı ama tabi sürekli sağıyorum süt gelmese bile
Ayvaaaaa Aygunnn bende sürekli sağıyorum sütümü baya azaldı, alıp denemeyi düşünüyorum. En azından bunu denemedim demeyeyim 😔
ikos58 Ayvaaaaa herkste belkı farklı etkı eder cnm ama 2 sıse bestlak 2 sısse galactago ıctm dogmdan sonra verdıgm kıloyu gerı aldım bır gram da sut arttırmadı
kubraege Ayvaaaaa bunu düzenli kullan belki etki eder, ama etki etmezse birde galastaco Damla’yı dene o daha etkili diye duydum. bende galastaco alıcam bestlak yeni bitti.
Neslihankarabal Ayvaaaaa süt istiyorsan yap pekmezli suyu sabah aksam 1 bardak ic. Hem sifa defosu hem kaliteli bol süt 🤗🤗
Ayvaaaaa Neslihankarabal içiyorum, hatta promalt ta içiyorum, hergün tahin helvası yiyorum, havuç hurma yiyorum en az 2 lt su içiyorum, her 2 3 saatte bir sağıyorum ama azaldı sütüm 😔
Neslihankarabal Ayvaaaaa o zmn stresten uzak durman lazim baska da hic birsey sütünü çoğaltmaya yetmez. Dr konus konuyu o tavsiyelerde bulunur ne diyeyim
Ayvaaaaa Neslihankarabal bebeğim emmiyor sadece belki de o yüzden azalıyor, makine sağımı hormonları çoşturmuyor 😢