ayisit teşekkür ederim. Fizyoterapist herhangi bir diyet filan vermedi ilacı zaten yokmuş bunun. Tek çözümü ameliyatmış ve sonrasında tabiki lipodemi tetiklemeye ek beslenme stili ve egzersizmiş tekrarlamasin diye.su an yaptığım diyet ve egzersiz ilerlemesini önleyebilirmiş fakat geçirmezmis var olanı.
Fizyoterapist bu konunun üstünde dahi durmadı
Ben kendi araştırmalarım ile bu sorunu yaşamış insanları takip ederek süreçlerini okuyup izleyerek beslenme stillerini arastira arastira bilgi sahibi oldum biraz.
İlacı yokmuş yani geçmesi için yalnızca ameliyat sartmis.
Şu anki kendi çabam olan egzersiz ve beslenme yalnızca ilerlemesini önleyen birseymis.
Fakat ben böyle değildim illa ameliyat mı olmam lazım eski halime geri dönmem için bilemiyorum.
Burada bu sorunu yaşayıp egzersiz beslenme ile sonuç alabilmiş insanlardan akıl almak istiyorum ya da belki de bir umut olurlar bana da diye bekliyorum. Forumdaki adminler dahi sağlık doktor hastane tavsiyesi etiketini kaldırıp kişisel bakım etiketi eklemişler . Kimse bunun bir hastalık olduğunu kabul etmiyor kozmetik bir problem değil hastalık bu basbayağı fakat burada kiler dahi hastalık olarak görmemiş kaldırmışlar etiketi kişisel bakım diye koymuşlar off Allah’ım 😑