duruglr 2 buçuk aylık bebeğimde hemanjiom var hastaneye yatış yapacağız şurupla tedavi edilecek bu süreçten geçen var mı nasıl ilerliyor şurup yan etki yapıyor mu
onurmooms duruglr benim de bebegimin kolunda 10 kuruş büyüklüğünde var. Büyümüyor ama çocuk doktoru önemsiz büyüdükçe kaybolma ihtimali var demişti. Siz tedavi deyince şaşırdım. Durumunuz nedir bilgi verebilir misiniz ?
biranneminik duruglr benim büyük kızımın sol baş parmaginda var küçük kiziminda ensesinde ve kafasının içinde var. Ama bizimkisi çıkıntılı durmuyor ve büyük kızımınki büyüdükçe kayboldu baya geçmiş olsun
vildix Merhaba. Geçmiş olsun. Hemanjiom bebeğinizin neresinde benim de kızımın gözünün kenarında var.
Balbulutu biranneminik merhabalar bende yeni post açtım bizimde yanağımızda var bizimki de şiş değil kaç yaşında gitti acaba
sadebiranne tinimimihanim merhaba surubun adı nedir ve hangi hastanede hangi doktorla tedavi oluyorsunuz?
tinimimihanim duruglr 3 aylık kızım daha yeni başladık tedaviye renginde açılma oldu biraz iki hafta sonra kontrolümüz var bakalım doktorumuz değerlendirecek durumunu
biranneminik duruglr yok hayır doktorumuz gerek görmedi buyumedigi icin zararsiz dedi ama bizimkisi öyle kabarık durmuyor
tinimimihanim duruglr biraz halsizlik yapiyo gibi hastanede yattık bir gece nabız ve şeker kontrolü yapildi sürekli
tinimimihanim Merhaba şurubun adı hemangiol şurup hematoloji bölümünde tedavi oluyoruz Ümraniye eğitim araştırma hastanesi
biranneminik Balbulutu buyum kizim 5 yaşında gözle görülecek kadar gitti çok çok hafif kaldı oda 7 yaşında geçermiş tamamen