linaezgis Merhaba yardımınıza ihtiyacım var ben 1 aydır sağlık sorunlarından dolayı oğlumu emziremedim şimdi geri döndürüp sütümü artırmak istiyorum ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
kocatarafindanefret power pump arkadaşların dediği takviyeler birde emzik kullanıyorsa bebeğiniz emzik niyetine kendinizi verin sütünüz gelir inşallah
hurreminruhu kocatarafindanefret mide bulantısı ilacı ama yan rtkisi hiperlaktasyon. Bana da çocuk doktoru tavsiye etmişti sütüm kesilmek üzereyken
eda1234280_ Aynı durum bende de var maalesef 😔2 hafta oğlumu emziremedim ve oğlum artık emmek istemiyor bende sütümü sağarak veriyorum çok çok zor bi durum bol bol su içmek gerekiyor
bidebayilistersenferiya hurreminruhu Allah Allah geri geldi mi sütünüz bizim evde var deneyim bı günde ne kadar mesela
hurreminruhu bidebayilistersenferiya sabah bir akşam bir içtim. 3. Günün sabahı nemelerim çatlıyodu sütten
hurreminruhu Tahin yağı da östojeni taklit ederek süt yapar. Beklemiş tahinin üstüne çıkan yağ var ya o acayip süt yapar. İki çocuğumda da sütüm kesilmek üzereyken bu yöntemler ve sağımla buzlupa stok bile yaptım.
linaezgis hurreminruhu ben de baktım şimdi bende yok eczaneden alıcam ama emziren anne kullanmaz yazıyor