2prensesimvarcanim Küçükken ilk aşkınız olan ünlü kimdi? Benim BARIŞ AKARSU öldüğünde tvde görüp saatlerce evin merdiveninde oturup aglamıştm babam annem zor sakinleştirmişler hatta o zmn ara ara annemler hala anlatırr😊😅
Mariposa 2prensesimvarcanim biz cocukken yilan hikayesi dizisi vardi, memoli, mehmet ali alaboraya hayrandim 🫠🙂
MamaUygarVibes suhedaaaaa bir tane dizisi vardı 2000 li yıllarda ablam resmen aşıktı tüm odamız Keremcem posterleri ile doluydu 😂
patlakprezervatif suhedaaaaa hatta keremcemli mail adresim vardı. Neyine lazımsa hayatını defterime yazmıştım 😃
tombikbebe ssssemaa ay benim de ya hatta küçükken gönülçelen dizisinde oynuyordu babam izletmedi bir gün ben de evden kaçıp bahçeye saklanmıştım saatlerce beni aramışlardı😂
ygtzynp ozlem5494 😂😂 ahahaa çocukluk işte sanki bigün onla tanışırız başka Bi hayatımız olur diye hayal kurardık
12betul 2prensesimvarcanim Haluk Levent hala da odur . İlk kasetim de Haluk Levent idi . Hala yeri bende ayrı
Usnac1995 12betul Ay bugün otelde konserş vardı indi aşağı bizle misket oynadı. Fena kafa adam ya hayran olcak kadar da var 🥲🥲