Defnemmm1 Perşembe günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi ama belliydi. Bugün betaya baktırdım ama hiç birşey anlamadım sizlere sormak istedim
inci_taneleri Defnemmm1 ben ilk öğrendiğimde de 7 ile başlamıştı beta adetime bir hafta kala böyleydi değerim iki günde yükseliyomu onu kontrol etmek lazım 😊
Defnemmm1 elifozkan evet daha 8 gün var ikinci gebeliğimi de böyle düşük öğrendim kimyasal oldu bundan da korkuyorum öyle olur diye
Defnemmm1 inci_taneleri ikinci gebeliğimde de düşük öğrendim sonra kimyasala döndü bundan da korkuyorum
elifozkan Defnemmm1 adete 8 gün varsa bu değer hiç düsük değil. Benim adet gününde değerim 24 cıkmıstı
inci_taneleri Defnemmm1 bende kimyasal yaşadım evet seni anlıyorum ama inşallah öyle bişey olmaz ve yavrunu kucağına alırsın Allah’ın izniyle 😊
inci_taneleri Bende ilk kimyasal sonra kızıma hamile kaldım sonra tekrar kimyasal sonra yine diğer kızıma hamile kaldım anladığım kadarıyla erkek bebek bende tutunamiyo🤷aklıma başka bişey gelmedi annemde de olmuş bu durum genetik galiba nasip