nazts01 Hanımlar merhaba aklıma bir soru takıldı ben bir kere çocuğu emziriyordum su içecektim kaynanam çocuk emzirirken su içilmez dedi bu doğru mu
starwomen nazts01 İlk başlarda emzirmeye başlayınca deli gibi susuyordum içiyordum da kimse böyle söylememişti ilk defa duydum, ben içtim bir şey olmadı 😅
LezizeNine nazts01 ilk günden kahve kupasını kafaya diken ben sjsjjsjsjs ya hurafe bunlar aşırı saçma şeyler sakın inanma
beybimmm Benim kaynanam da aynısını demişti ama ben içtim hâlâ da içiyorum hiç bir şeyde olmadı. Mantık olarak yediğin içtiğin bir şeyin bebeğin boğulmasıyla ne alakası var değil mi ?
nazts01 KendiEvimdeDeplasmandayim öyle bişiy yok dimi bebeğimi emzirme sırasında bişiy yiyip içebilirim
Kitsu 5 ay boyunca yedim içtim.😂 Şimdi fark ediyor su içinde emmiyor durup bakıyor şişeye saldırıyor.
KendiEvimdeDeplasmandayim nazts01 yoktur bence ben emziremedim deneyimlenemedim o yüzden ama çevremde emzirenler yedi içti görümcem vs. Ne alakası olacak ki. Üzerine dökmemeye dikkat edersiniz sadece
Denizoglan nazts01 bakma sen o kaynanalara çocuğun boğazına kaçar saçmalklarına canım 2 çocukla sadece emzirirken birşeyler yiyip içiyorum hiçte birşey olmuyor. Sadece gece uykusunda boğazım boş duruyor emerken
beniyiyimanne nazts01 Kaynana hurafeleri işte. Doktordan daha doktorlar daha bilmişler. Bazı kaynanalarda sıcak içme bebeğin ağzı yanar gibi şeyler diyormuş hey Allahım sindirim sisteminden, süt oluşumundan bi haber insanları dinlemeyin.