Betulbuken Merhaba anneler Günde kaç kere mama veriyorsunuz hangi marka mamayı kullanıyorsunuz.Oğlum hem emiyor hemde günde 60 cc mama veriyordum 3 aylık 500 gr almış ama bu ay mama reddi yaşadık ya tükürdü yada diliyle itti golden goat kullanıyoruz.
Zeynepomer96 Betulbuken humana kullanıyorum oğlum 3 aylık hem emiyor hem de 4 saatte bir 60 cc veriyorum siz gün de bir kez az veriyorsunuz belki de
Betulbuken Zeynepomer96 bir de uyku düzeni falan pek olmadığı için saate de dökemiyorım bazen bi günde 5 saat hiç kalkmadan uyuyo bazen hiç uyumuyo bütün gün
Zeynepomer96 Betulbuken uyanmadığında benim de 5 saat içmediği oluyor uyanıkken 4 saatte bir vermeye çalışıyorum
MerveSaracoglu Sma optipro çok memnunum kabız da yapmıyor . Sütüm yetersiz olduğu için 400 cc yi buluyor günlük
[silindi] Betulbuken bizde doğuştan beri o şekilde ilerledik kilo alımı güzeldi 75 cc verirdim 3 aylıkken ben iki öğün ikindi ve gece şeklinde sma alıyorum şuan 2 numaraya geçtik severek iciyoruz
Betulbuken [silindi] bende sma Zeynepomer96 İşte aç da olsa mama veriyorum almıyo meme verince alıyo şimdi denemek için 30 cc yaptım 15 cc bile içmedi
meliss14 Betulbuken doktora danışarak mi kullanıyorsunuz mama yoksa kendiniz mi tercih ettiniz benim kizimfa da kilo problemi varda bende kararsi z kaldım öyle alıp kullansam mi
Betulbuken meliss14 sağlık ocağı doktoru kullanma dedi çocuk doktoru verebilirsin bi sorun olmaz dedi
Zeynepomer96 Betulbuken biberon değiştirin o zaman benim arkadaşım 3 4 biberon sonra oğlunun içtiği biberonu buldu
Betulbuken Zeynepomer96 avent kullanıyoruz evde iki biberon var onları da denedim almadı kaşıkla yada şırıngayla mı denesem
2girlsmom Betulbuken bebeğim 2 ayı doldurdu bugun hem meme hem mama şeklinde besleniyor. 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum sma optpro kullanıyoruz. Kilo problemi vardı bir sürü mama denedim kilo almadı doktorum bunu önerdi 1 haftada 300 gr aldı.
Zeynepomer96 Betulbuken benim oğlum 1 aydan sonra kaşıkla içmedi yetinemedi doyduğunu hissetmedi sanırım yavaş yavaş olduğu için