mucizemm94 Eşim böyle bir parkur aldı sizler de alıyor musunuz bir tek kıyafete cesaret edemedim belki güzel değildir diye .
Arimayaa mucizemm94 henüz almadım ama uygulamayı indirdim bildirim geliyor bu size hediye vesaire iade hediyeniz falan diye acaba virüs olabilirmi hiç tiklamiyorum bu konuda bilginiz varmi
denizalismom mucizemm94 görümcem de oğluma böyle bişey almıştı. Kıyafet de aldı ama pek beğenemedim kumaşını.
gecekusu_- mucizemm94 3 seferdir kıyafet konusunda alışveriş yapıyorum çok şükür bir sorun yaşamadım 1 haftaya elimde oldu sadece 1 beden büyük alın bazen kalıplar dar gelebilir kıyafet konusunda da gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 😇
maygirl mucizemm94 elektronik bkac bsey almıştık iş yerimiz için.ve parti süsleri flan alıyorum.Ama kıyafet vs almam kumaş icerik bilgilerimden emin olmadığım için bana gore saglıklı değilmiş hissi veriyor.
gecekusu_- Arimayaa virüs değil ordan hediyeleri seçiyorsunuz size 3 tane ücretsiz hediye veriyor sonra bir limit veriyor örnek veriyorum 500 tl eğer 500 tllik bir şey alırsanız o 3 ürün size hediye geliyor ☺️
mucizemm94 Arimayaa hediyeler geliyor doğru virüs değil temudan aylardır sipariş veriyor eşim ayakkabı elektrik aletleri falan hep geldi
ozcan39 mucizemm94 Kıyafetleri güzel. İçeriği yazıyor zaten. Neyse o geliyor. Yalnız erkek bedenleri bir beden büyük geliyor, kalıpları geniş
obobok Temu kapanmadı mı? Ben gümrüğe takılır vs diye nezamandır sipariş vericem ama sıkıntı yaşandığı için vermiyordum. Son zamanlarda alısveris yapan var mı?
guldenurcinar obobok evet yaptım anneme ayakkabı aldım sıkıntı çıkmadı bende öyle duymuştum ama siparişim eşime ulaştı.
mucizemm94 obobok yapıyoruz bir sorun yaşamıyoruz biraz geç geliyor ama sağlam geliyor göründüğü gibi
Arimayaa mucizemm94 ama ben şu ana kadsr hicbirsey almadım bu iade hediyenizi alın diye bildirim gelmesi dogrumu yani
mucizemm94 ozcan39 eşim numarasina göre aldı hepsi tam oluyor bunların hepsini temudan aldı mesela ayakkabı hastası 😁