Sevsevde Kızlar merhaba ya oğlum çiş yapmış sifonu çekmeyi unutmuş gece . Normalde kapı hep kapalı olur ama açık kalmış küçük bebeğim kalmış klozetle oynamış bi gördüm ki içine oyuncak çubuk sokup çıkartıyor ya başına gelen var mı
sek_kahve Sevsevde benim başıma geldi ama ne sorduğunuzu anlayamadım. Çocuğu yıkayın, oyuncakları ya atın ya da dezenfekte edin. Oldu bitti
Brokolilim Sevsevde Tuvalet fırçasıyla oynayanlardan sonra bu çok normal geldi 😂 duş aldırın yapılacak başka bir şey yok 😆
reyhanhsvci Biraz kefir fazlasıyla su, bir de duş aldı mı daha bişey olmaz inşallah 😁 en korktuğum şey ama veletler işte ne yapacakları ne zaman yapacakları belli olmuyor
Fkb30 Sevsevde ayyy benim büyük oğlun (1.5) yaşındaydı o zaman hamileydim ikinciye yetişemiyordum hep kapalı olur benimde açık kalmış şansa sessizlik oldu koşarak bir baktım tuvalete elini sokmuş çocuğu olduğu gibi keseledim🙃🤦🤣 sonra durumu anlatıp olayı unutmasini sağladım 😁😁😆 oda oyun yapmıştı Allah’tan içmemiş 😀😀🤭
Fkb30 Sevsevde çok geç cevap vermiş oldum gerçekten kusura bakmayın iki çocuk zar zor telefona bakabiliyorum birşey olmadı ama çok şükür direk bir keseli olmalı bol köpüklü bir banyo ile ısı çözdük 😄😄👍
Karanirem Sevsevde bizde dün kuzenine gittik 2 dk da tuvalete gidip lazımlıktaki çişle oynamış 😭😭😭 o anı unutmak istiyorum derken sizin postu gördüm 😂
Karanirem Sevsevde ahahah evet ama yinede tiksinc ya bizim ki azıcık su birikintisi görse dalıyo direk suyla bi alıp veremediği var hergün yıkıyorum tuvaletin kapısında ağlıyo çişide oynıcagı bisey sandı heralde 😅