hilall1234 3 aydır sürekli konakları var zeytinyağı karbonat konak şampuanı falan hepsini denedim birazcık azalıp geri artıyor hiç geçmiyor ne yapmalıyım
Mariposa hilall1234 biz bebekken eczaneden babe marka konak sampuani aldik, bir kac yikamada gecmisti. İnatci bir konaksa doktorunuza bir danisin. Arkadasimin bebeginin kaşlarina kadar vardi o zeytinyagi ile sifa bulmustu israrla kullanmak lazim.
mortosba hilall1234 banyodan 10 dk önce elinize biraz badem yağı damlatıp kafasına iyice sürün ve tarakla tarayın. Banyoyu şampuanla değil katı sabunla (Sebamed Compact?) yapın. Durulama aşamasında iyice elinizle ovalayın durulanmadıgı için oluyor özellikle. Zeytinyağ sararıp iyice kabuklanmasina sebep oluyo bence
defom05 hilall1234 ince tarakla temizlemeniz gerekiyor çıkması için bende iki bebeğimde zeytin yağı sürüp bir süre bekletip tarafım öyle duşa soktum geçti
hande3634 Banyodan önce hatta geceden zeytinyağı sürün. Banyo yaparken ıslatmadan şampuan sürün ( ben mustela kullandım). Sonra durulayın. Saç ıslakken konak tarayığla önden arkaya doğru yani ter yönde tarayın direkt çıkıyor. Bitene kadar her banyo öncesi tekrarlayın. Sakın karbonat sürmeyin aksine zararlı
cLearQueen hande3634 Sakın karbonat sürmeyin aksine zararlı Prof dr cocuk gastro karbonat +zeytinyagi onerdi ama?
hande3634 cLearQueen karbonatı genelde mantar olup olmadığını anlamak için kullanılıyor. Konakta zeytinyağı ince uçlu tarak hatta konak tarağı diye satıkyor
maygirl hilall1234 bi jel var cok ince tabaka sürülüp yikaniyor.Doktor vermisti bize.adını hatırlamıyorum.eczane bilir.
mihranurk Biz banyodan önce hindistan cevizi yağı sürüp biraz beklettikten sonra ince dişli tarakla tarayarak çözümü bulduk karbonat zeytinyağı badem yağı denemediğim hiçbir şey kalmamıştı
iremgl hilall1234 ben pamuha hindistan cevizi yagi koyup ovalayarak masaj yapıyordum ve o şekilde 15 dk felan bekletip yikiyodum ve saçlarının iyice durulandigindan emin olun kiziminki öyle gecti
Merrys Hindistan cevizi yağı bizde aşırı işe yaradı. Fakat iyice temizlemek gerekiyor konak tarağı ile. Biraz kızarabilir, fakat kanatmadan yapmaya özen gösterin 2-3 kez detaylı temizliğini yaptığınızda bitecektir🌸
graycloud Aynı durumu yaşadık en son ecowell bebek şampuanını denedik doğal içeriği sayesinde hem konaklar azaldı hem de saç derisi daha dengede kaldı